Quick Links

Useful Links

Committed to excellent standards of teaching in partnership with a variety of local and national organisations contributing towards system-wide improvement.

Visit Site

Lea Manor High School

Exam Timetable

Pre-Public Exams (Mocks)

Pre-Public Exams start 12th February and take place till 1st March. Please see the exam timetables below:

Monday 12th Tuesday 13th  Wednesday 14th Thursday 15th

 

9:15am-11:00am

French Listening and Reading (H)

(45mins + 1hr)

 

 

 

 9:00am-11:00am

French & Spanish Speaking

(20mins per pupil)

9:15am-11:00am

Italian Listening and Reading (H)

(Year 10 & Year 11)

(45mins + 1hr)

9:00am-10:15am

French, Spanish, German-(Year 10 Only

Written Exam (H)

(1hr 15 mins)

9:40am-11:00am

French Listening and Reading (F)

(35mins + 45mins)

9:15am-11:00am

Bengali Listening and Reading (H)

(45mins + 1hr)

9:00am-10:00am

French, Spanish Written Exam (F)

(1hr)

Break - 11:00am-11:20am

11:35am-1:20pm

Spanish Listening and Reading (H)

(45mins + 1hr)

 

 

 

 

11:20am-1:20pm

Spanish Speaking

(20mins per pupil)

11:35am-1:20pm

Panjabi Listening and Reading (H)

(Year 10 Only)

(45mins + 1hr)

11:35am-1:20pm

Spanish Listening and Reading (F)

(35mins + 45mins)

11:35am-1:20pm

German Listening and Reading (H)

(Year 10 Only)

(45mins + 1hr)

Monday 26th Tuesday 27th Wednesday 28th Thursday 29th Friday 1st

 

 

9:15am-11:00am

English Language

Paper 1

(1hr 45mins)

 

 

9:30am-11:00am

Maths Paper 1

Non-Calculator

(1hr 30mins)

 

 

9:15am-11:00am

English Language

Paper 2

(1hr 45mins)

9:15am-11:00am

 Physics Higher

(1hr 45mins)

 

 

9:45am-11:00am

History

(1hr 15mins)

9:45am-11:00am

Combined Science Trilogy

Physics

(1hr 15mins)

Break - 11:00am-11:20am

11:35am-1:20pm

 Biology Higher

(1hr 45mins)

11:35am-1:20pm

 Chemistry Higher

(1hr 45mins)

 

 

9:30am-11:00am

Maths Paper 2

Calculator

(1hr 30mins)

 

 

9:30am-11:00am

Maths Paper 3

Calculator

(1hr 30mins)

 

 

12:05pm-1:00pm

Business Studies

(1hr 15mins)

12:05pm-1:20pm

Combined Science Trilogy

Biology

(1hr 15mins)

12:05pm-1:20pm

Combined Science Trilogy

Physics

(1hr 15mins)